Σελίδες

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Το πρώτο μου βιβλίο ευχών


Καλημέρα. Είμαι καινούργια σε ότι λένε scrapbooking και θα ήθελα την κατανόησή σας.
Το πρωτο μου βιβλίο ευχών . Το έφτιαξα για μια φίλη μου που παντρεύεται το Σεπτέμβριο. Μου είπε οτι της αρέσει πολύ. Θα ήθελα και τα δικά σας σχόλια ωστε να μπορέσω να βελτιωθώ.

9 σχόλια:

  1. ΚΟΠΕΛΙΑ, ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...(ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΥ,ΧΙΧΙΧΙΧΙ)ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΕΠΙΔΗΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...ΤΟ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΚΑΛΥΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ...ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται πολύ όμορφο Αγγελική! Θα συμφωνήσω με την Γεωργία, θα μου άρεσε να δω και το εσωτερικό του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγγελική πολύ όμορφο και φινετσάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσει πάρα πολύ Αγγελική!!! Πολύ ωραίο εξώφυλλο, ρομαντικό ότι πρέπει για γάμο!!! Σου εύχομαι πολλές και καλές δημιουργίες! καλωσήρθες στην blogογειτονιά και καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγγελικη μου ειναι πολυ ομορφο! καλη αρχη! ειναι υπεροχο να δημιουργεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο εξώφυλλο Αγγελική!!!Καλή αρχή σου εύχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι υπέροχο!Μπράβο και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
    WhatsApp:+2349046229159/
    +3550685677099

    ΑπάντησηΔιαγραφή