Σελίδες

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Δίδυμη βάπτιση

Γειά σας κι απο εμένα . Στις 26 Σεπτεμβρίου η αδελφή μου βάφτισε τα παιδάκια της. Τον Ιάκωβο και την Ειρήνη. Φτιάξαμε τα προσκλητήρια , το βιβλίο ευχών , τη διακόσμηση του τραπεζιού ευχών και την διακόσμηση των τραπεζιών στο γλέντι.
το προσκλητήριο...





το βιβλίο ευχών...












(tags σε σχήμα κορώνας)
το τραπέζι ευχών στο τέλος...
τα ραβδάκια σε σχήμα κορώνας τα έφτιαξα βάσει ενός tutiorial που είχε δείξει η Ανεράιδα και στολίσαμε και τα τραπέζια.





Είχαμε φτιάξει και χάρτινα χωνάκια σε ροζ και μπλε για να βάζουν τα παιδάκια
τα smarties,τα γλειφιτζούρια και τα ζαχαρωτά.
Καλό σαββατοκυριάκο.













6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα όλα!! Να σας ζήσουν τα μικρούλια!! Να τα χαίρεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα όλα! Να σας ζήσουν τα μωρουλίνια σας!!!
    Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα όλα!!! Τι ωραία που ταιριάζει το γαλάζιο με το ροζ!! Καταπληκτική δουλειά! Να χαίρεστε τα μωράκια και ευχαριστώ για την αναφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφα όλα!
    Να σας ζήσουν τα μικρούλια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χαιρεστε τα μωρακια σας!Πολυ ομορφες δημιουργιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
    WhatsApp:+2349046229159/
    +3550685677099

    ΑπάντησηΔιαγραφή