Σελίδες

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Καλοκαιρινά mini albums

Καλημέρα , καλημέρα . Τι κάνετε; Εύχομαι να είστε όλοι καλά . Εμεις ξεκινήσαμε το νηπιαγωγείο και τη Δευτέρα ξεκινάει η μικρή μου τον παιδικό . Ελπίζω να συνηθίσει γρήγορα γιατί έχω αγχωθεί.
Το καλοκαίρι που πήγα στη Νάξο , ήθελα να κάνω δύο δωράκια στις ξαδέρφες μου που μένουν εκεί. Αποφάσισα να φτιάξω δύο mini albums.
το πρώτο...
...το δεύτερο...







...και οι εσωτερικές σελίδες...










και τα τσαντακια που έφτιαξα για να τα βάλω μέσα...
Αυτά από έμενα . Ελπίζω να σας αρέσουν . Καλό Σαββατοκύριακο!!!


9 σχόλια:

  1. Τέλεια! Πανέμορφα! Εύχομαι να τα γεμίσουν με πολλές καλοκαιρινές φωτογραφίες!Είμαι σίγουρη ότι ξετρελάθηκαν με τα δωράκια σου!Μπράβο!Καλή αρχή στη μικρή σου!Καλό Φθινόπωρο να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πανέμορφα!είμαι σίγουρη οτι ξετρελάθηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τα αλμπουμ και τα τσαντακια πολυ ομορφα
    γεια στα χερια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τυχερούλες!!!! θέλω κι εγώ τέτοια ξαδέρφη!!!χιχιχιχιχ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tα μίνι υπέροχα!!!!αλλά τα τσαντάκια μου πιασαν τα μάτια!!!!μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμαρφα...! Και τα αλμπουμάκια και τα τσαντάκια τους όμως! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι όλη αυτιά (και μάτια εν προκειμένω) και τι περιμένω να ακούσω (και να δω)????? Μα φυσικά πως θα φτιάξω αυτά τα τσαντάκια!!!!!!!!!!!!!!! Ολα εξαιρετικά !!! Χίλια μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα!!! Ότι είναι πανέμορφα το είπα? Όχι, ε?! Είναι μούρλια!!!!! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
    WhatsApp:+2349046229159/
    +3550685677099

    ΑπάντησηΔιαγραφή